Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Sigma Solid Window Aqua 2,5 Liter

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 649,00 kr..

Solid Window Aqua er en vandig, dækkende vinduesmaling med indkapslede fungicider til tidligere behandlede og ældre træoverflader. Den er UV-resistent, smudsafvisende, og har minimal klæbning, ideel til vinduer. Forbrug: Ru træ (6-8 m²/ltr), høvlet træ (8-10 m²/ltr).

Produkt i alt
Valgmuligheder i alt
I alt

Produktbeskrivelse

Solid Window Aqua er en vandig, dækkende vinduesmaling baseret på plastalkyd og tilsat indkapslede fungicider. Den er ideel til tidligere behandlede overflader og ældre træværk, da den har minimal klæbning, hvilket er perfekt til vinduer. Den er fuldt dækkende og skjuler træets åretegning uden at sløre træstrukturen.

Denne maling er diffusionsåben, UV-resistent og vejrbestandig, og den giver træet en smuds- og vandafvisende overflade. Den har en fyldig konsistens, der gør den nem og effektiv at påføre. Med indkapslede fungicider sikrer den langvarig beskyttelse mod skimmel.

Solid Window Aqua har en glans på ca. 25 og har en forbrugsrate på ca. 6-8 kvadratmeter pr. liter på ru træ og ca. 8-10 kvadratmeter pr. liter på høvlet træ. Det er den perfekte vinduesmaling til at forlænge træets levetid og bevare dets udseende.

Sikkerhedsdatablad

Teknisk datablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK