Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Nordsjö Original Knast- og Spærregrunder 3in1

Original price was: 369,00 kr. – 1.599,00 kr..Current price is: 349,00 kr. – 1.499,00 kr..

Nordsjö Original Knast- og Spærregrunder præsenterer en vandbaseret, isolerende maling specielt udviklet til træoverflader. Denne grunder er skabt til indendørs brug og er ideel til at behandle både ubehandlet og tidligere behandlede træoverflader. Formålet er at reducere risikoen for uønskede misfarvninger og gennemslag fra knaster, harpiks og gulnet træ. Desuden kan Nordsjö Original Knast- og Spærregrunder anvendes med succes til den endelige maling af elementer som væg- og loftpaneler.

Varenummer 39461a19e9ed Kategorier , , Mærke

Produktbeskrivelse

Nordsjö Knast og Spærregrunder er en vandig grundmaling med spærrende effekt. Anvendes indendørs på ubehandlet eller tidligere behandlet træ for at mindske risikoen for misfarvning og gennemslag fra knaster, gulnet træ m.m.

Metode til påføring

Påføres i 1-2 lag afhængig af risikoen for gennemslag. Der bør altid påføres 2 ganger Nordsjö Knast og Spærregrunder på knaster og ubehandlet træ eller hvis overfladen er stærkt misfarvet. Hvis underlaget er stærkt misfarvet, kan det første lag grunder misfarves. Dette fikseres, når grundmalingen er gennemtør, så risikoen for yderligere gennemslag er minimal. Nordsjö Knast og Spærregrunder skal tørre i mindst 8 timer efter hver påføring. Underlaget skal være rent og tørt. Tilsmudsede overflader, ældre ubehandlet træ, samt tidligere lakerede eller malebehandlede overflader rengøres med Nordsjö Grundrens. Der efterskylles med rent vand. Underlaget skal herefter gennemtørre inden behandling. Blanke overflader matslibes inden behandling. OBS! Træ er et naturligt materiale, der varierer i kvalitet. Gennemslag fra knaster og harpiks kan nogle gange opstå efter en periode på trods af behandling.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK