Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Nordsjö Maskine & Sprøjtelim 15 Liter

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 449,00 kr..

Nordsjö Maskine & Sprøjtelim er den optimale lim for professionelle malere til opsætning af glasvæv og tapet, der kan anvendes med tapetklistermaskiner, airless sprøjteanlæg, eller traditionelt med anstryger eller malerulle. Velegnet til glasvæv, papirtapeter og vinyltapeter i tørre rum.

Kategori Mærke

Produktbeskrivelse

Nordsjö Maskine & Sprøjtelim er den ideelle lim til professionelle malere, der arbejder med opsætning af glasvæv og tapet. Denne lim er specielt udviklet til brug i tapetklistermaskiner og airless sprøjteanlæg, hvilket gør arbejdet hurtigt og effektivt.

Denne lim er velegnet til glasvæv, papirtapeter med akryl- eller vinylstruktur samt vinyltapeter med papirbagside i tørre rum. For opsætning af mere mønstret glasvæv anbefales Nordsjö Vævlim Extra.

Nordsjö Maskine & Sprøjtelim giver dig pålidelig ydeevne og er alsidig nok til at kunne påføres med anstryger eller malerulle, udover de specialiserede maskiner og sprøjteanlæg. Gør dit tapet- eller glasvævsprojekt professionelt og problemfrit med denne pålidelige lim.

 

Produktdatablad

Sikkerhedsdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK