Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Dana Lim Fibergipsspartel 630 15 kg

Original price was: 379,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Dana Lim Fibergipsspartel 630 er en brugervenlig spartelmasse til at udligne og fylde forsænkede spartelkanter på fibergipsplader indendørs. Den har en smidig konsistens, god vedhæftning og egner sig til mange spartelopgaver på forskellige overflader. Sparlingen er holdbar og let at slibe, perfekt som base for maling, og den opfylder høje kvalitetsstandarder og indeklimakrav. Velegnet til miljøvenlige byggeprojekter.

Kategori

Produktbeskrivelse

Dana Lim Fibergipsspartel 630 er en færdigblandet spartelmasse, der er designet til at jævne ud og fylde forsænkede spartelkanter på fibergipsplader inde i tørre rum.

Denne spartelmasse er nem at arbejde med, fordi den har en smidig konsistens og god vedhæftning. Den er velegnet til mange forskellige spartelopgaver på overflader som beton, puds, gipsplader og fibergips.

Når du bruger Fibergipsspartel 630, opnår du en stærk og holdbar spartling, der er let at slibe, og som giver en god base for maling.

Produktet opfylder høje standarder for kvalitet og indeklima, og det er velegnet til miljøvenlige byggeprojekter. Det er nemt at bruge og giver dig glatte overflader til dine vægge og lofter.

Sikkerhedsdatablad

Produkt datablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK