Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

B&J Tagmaling 10 Liter

Original price was: 1.349,00 kr..Current price is: 1.049,00 kr..

Halvblank vandfortyndbar acryl tagmaling til vedligeholdelse af indfarvede cementfiberplader. Indeholder midler som beskytter malingsfilmen mod begroning. Vær opmærksom på, at dette produkt er designet til udendørs brug og bør undgås indendørs.

Produkt i alt
Valgmuligheder i alt
I alt
Varenummer 756 Kategorier , , Mærke

Produktbeskrivelse

756 Tagmaling fra Beck & Jørgensen er en 100% acrylbaseret tagmaling med utrolig lang holdbarhed. 756 Tagmaling er velegnet til tage af næsten alle overflader, såsom bølgeeternit, cementtagsten og tegl samt. træ, mur, puds, beton, gasbeton, zink, galvaniseret jern og “hård” PVC. Tagmalingens bindemidler gør, at den lægger sig fantastisk på tagoverfladen og styrker holdbarheden af overfladen.

Når du skal male dit tag, er det vigtigt du sørger for at vaske det grundigt af. Taget bør afrenses med en højtryksrenser og efter bør du fjerne algevækst med B&J 115 Tagrens. Når taget er renset anbefaler vi at du giver det en enkelt gang med B&J 716 Mikrodispers, fordi dette vedhæfter underlaget og sørger for underlaget, er klar til at blive malet. Nu kan du så påføre tagmalingen med enten sprøjte, rulle eller pensel i 2 gode lag, da dette giver den ekstra gode dækkeevne 756 Tagmaling er kendt for.

Malingen må ikke påføres direkte i solen eller når der er risiko for regn eller dug indenfor 6 timer efter malingen er påført. Der bør heller ikke males med 756 Tagmaling når temperaturen er under 5 ºC eller når luftfugtigheden er over 80%

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK