Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

B&J 115 Tagrens koncentreret

Original price was: 139,00 kr. – 999,00 kr..Current price is: 129,00 kr. – 899,00 kr..

115 Tagrens fra Beck & Jørgensen fjerner snavs og belægning fra tage og facader utroligt effektivt. Rensemidlet 115 Tagrens sprøjtes ud på taget, det lægger sig og virker med det samme.

Varenummer Ikke mulig Kategorier , , , Mærke

Produktbeskrivelse

Er du træt af snavs og belægninger, der ødelægger udseendet af dit tag og dine facader? Så har vi her den perfekte løsning til dig, nemlig 115 Tagrens fra Beck & Jørgensen. Dette kraftfulde rengøringsmiddel er designet til at fjerne genstridige aflejringer og opbygninger, og det gendanner let overfladens oprindelige udseende.

115 Tagrens har en utrolig effektivitet. Udviklet til at bekæmpe snavs og belægninger effektivt, fungerer denne løsning vidundere på tage og facader.

Påføringen er enkel – spray det på det ønskede område, hvor det begynder at virke med det samme. For optimale og langvarige resultater, bør du påføre tagrensen på tørre dage, hvor der i de følgende dage forventes regn.

Effektiviteten af 115 Tagrens ses på bare 3-5 dage efter påføring. Denne koncentrerede formel tilbyder alsidighed i brugen og sikrer den rigtige blanding til dine behov. Bland 1 del 115 Tagrens med 10 dele vand for grundig fjernelse af pletter eller 1:50 til almindelig rengøring.

Fordelene ved 115 Tagrens:

  • Fjerner hurtigt belægning
  • Renser uden behov for hård mekanisk påvirkning
  • Efterlader ingen syre spor
  • Næsten helt lugtfri

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK