Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Hagmans Støvbinding 10 Liter

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 599,00 kr..

Hagmans Støvbindier er en 1 komponent, farveløs vand og akrylbaseret grunder / Støvbinder til betongulve og andre sugende mineralske underlag og vægge. Giver en forstærkning af overfladen.

 

Produktbeskrivelse

Hagmans Støvbinding 1K: Effektiv Støvbinder og Grunder til Betongulve og Mineraloverflader

Få styr på støvproblemerne med Hagmans Støvbinding 1K, en farveløs grunder og støvbinder. Dette 1-komponentsprodukt, som er baseret på vand og akryl, er specielt udviklet til at binde støv på betongulve og sugende mineralske underlag samt vægge.

Hagmans Støvbinding fungerer som både støvbinder og en overfladestyrker. Den forbedrer overfladens holdbarhed og fungerer som forberedelse til efterfølgende malerbehandling.

Du kan også benytte Hagmans Støvbinding 1K til grunding af rå beton udendørs, som f.eks. på betonbalkoner eller -trapper. Betonen skal have hærdet i mindst 1 uge før påføring, og at al løstsiddende snavs og lignende skal være fjernet.

Gør brug af Hagmans Støvbinding som en støvfri og rengøringsvenlig løsning, selv uden overmaling. På murstensvægge anbefales mindst 2 lag for det bedste resultat.

Sikkerhedsdatablad

Tekniskdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK