Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Sigma Siloxan Fix Aqua 10 Liter

Original price was: 1.289,00 kr..Current price is: 1.009,00 kr..

Sigma Siloxan Fix Aqua er den ideelle grundingsbehandling til mineralske overflader, der lader overfladerne ånde og beskytter mod vandindtrængning.

Produktbeskrivelse

Sigma Siloxan Fix Aqua er den perfekte grundingsbehandling til faste, normalt sugende mineralske overflader. Den har en høj vanddampgennemtrængelighed, hvilket betyder, at den lader overfladen “ånde” og samtidig trænger dybt ind i materialet og afviser vand.

Dette produkt er en vandfortyndbar grunder, der er baseret på silikone-harpiksemulsion og indeholder særlige tilsætningsstoffer. Det er velegnet til at forberede mineralske overflader samt gamle malingslag, der stadig er i god stand.

Sigma Siloxan Fix Aqua er nem at bruge – du skal blot blande det 1:1 med vand for at opnå en klar opløsning. Brug det sammen med andre Siloxan-produkter som en del af en systemløsning, som beskrevet i det tekniske datablad.

Produktet er farveløst, kommer i praktiske 10 liters plastikdunke og dækker normalt omkring 8-12 kvadratmeter pr. liter, når det fortyndes 1:1 med vand. Sigma Siloxan Fix Aqua gør det nemt at forberede dine facader med optimal beskyttelse og ydeevne.

Sikkerhedsdatablad

Teknisk datablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK