Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Sigma Facade Topcoat Satin Sort 10 Liter

Original price was: 1.754,00 kr..Current price is: 1.135,00 kr..

Sigma Topcoat Satin beskytter beton mod karbonatisering og vejrpåvirkning med høj holdbarhed. CE-mærket og med fungicidbeskyttelse.

Produkt i alt
Valgmuligheder i alt
I alt

Produktbeskrivelse

Sigma Topcoat Satin er den optimale løsning til at beskytte dine betonoverflader. Dette avancerede produkt er specielt udviklet til at stoppe karbonatiseringens nedbrydende virkninger og forlænge levetiden af både underlaget og overfladen.

Facade Topcoat Satin bærer CE-mærket, hvilket gør det til et ideelt valg til projekter i alle størrelser, uanset om det drejer sig om store byggeprojekter eller mindre opgaver, hvor beton spiller en vigtig rolle.

Sigma Topcoat Satin er en 100% akrylbaseret facademaling af højeste kvalitet, velegnet til behandling af både mineralbaserede og tidligere malede overflader. Produktet har en imponerende dækkeevne på cirka 6-10 kvadratmeter pr. liter, afhængig af underlaget.

For at opnå de bedste resultater skal underlaget være rent, tørt, stabilt og i stand til at bære belastningen. Efter påføring kræver nyligt påført facadepuds normalt mindst 14 dages tørretid ved en temperatur på 20°C og en relativ luftfugtighed på 65%.

Sigma Topcoat Satin er kendt for sin ekstreme holdbarhed over for skiftende vejrforhold og dens modstand mod alkaliske påvirkninger. Det hæmmer desuden karbonatiseringen og forhindrer korrosion på betonoverflader.

Med tilføjelsen af fungicidale egenskaber beskytter Sigma’s Topcoat Satin også mod uønsket vækst og misfarvning efter påføring.

Sikkerhedsdatablad

Teknisk datablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK