Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Rodalon Indendørs 1 Liter

49,00 kr.

Bygningsmaterialer og inventar (fjernelse af skimmelsvamp/bakterier): Rengør først det angrebne område med et universelt rengøringsmiddel og skyl efter med vand. Anvend derefter en brugsopløsning af Rodalon INDENDØRS – lad Rodalon INDENDØRS sidde på det angrebne område i 5 minutter, før det vaskes af med rent vand.

Varenummer c4851e8e2644 Kategorier , ,

Produktbeskrivelse

Rodalon INDENDØRS er et altomfattende vandbaseret og pH-neutralt desinfektionsmiddel, der ikke bleger. Produktet er skånsomt ved materialer, og kan anvendes på alle vandfaste- og porøse flader samt tekstil. Rodalon INDENDØRS dræber bakterier og svampe. Samtidig med fjernes dårlig lugt og mugdannelser.

Rodalon INDENDØRS bruges til desinfektion af bygningsmaterialer, redskaber, maskiner, inventar, køleskab, spabad, solarium, sportstøj, sportsudstyr, sportssko, tekstiler m.m.

Rodalon INDENDØRS fortyndes 1:10, det vil sige 100ml produkt tilsættes 900ml vand. Denne brugsopløsning skal fremstilles frisk fra gang til gang. Det er vigtigt at foretage en grundig rengøring forud for en desinfektion, for at det ønskede resultat opnåes. Rodalon INDENDØRS må ikke blandes med almindelig sæbe og anioniske tensider.

Sikkerhedsdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK