Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Spekter Pro Ringpensel

Original price was: 149,00 kr. – 249,00 kr..Current price is: 129,00 kr. – 199,00 kr..

Spekter Pro Ringpensel – den ultimative kvalitetspensel til præcis lakering og oliemaling. Med unikke fibre opnår du fejlfri finish uden behov for afdækning. Ideel til døre, vinduer og indendørs træværk. Holdbar og genbrugbar.

Varenummer 8136-1 Kategorier , , Mærke

Produktbeskrivelse

Spekter Pro Ringpensel – den ultimative kvalitetspensel til præcis lakering og oliemaling. Med unikke fibre med høj kapacitet opnår du en fejlfri finish, der ofte eliminerer behovet for afdækning. Ideel til døre, vinduer og indendørs træværk. En holdbar pensel, der forbedres med brug, og kan genbruges efter en simpel opfriskning. Den bedste ringpensel med træskaft og syntetiske børster fra Spekter i absolut bedste kvalitet. Hvis du er en mand der klarer alt selv, er spekter pro-serien, din bedsteven gennem dit projekt. Penslen sørger for det bedste finish og en utrolig god holdbarhed.

Spekter Pro ringpensel, er en kvalitetspensel til finere lakering og oliemaling. Ringpenslen fra Spekter har syntetiske børster og træskaft. Ringpenslen giver dig en fejlfri finish ved finere lakering og oliemaling. Penslen kan holde mere maling i sig end almindelige pensler og eliminerer behovet for afdækning.

En holdbar pensel, der forbedres med brug, og kan genbruges efter en simpel opfriskning. Her fjerner man sømmene i hver side af penslen og trækker båndet af samt fjerner den lille korkprop, som sidder inde i selve penslen.

Penslen føres i 4 størrelser: 20 mm, 25mm, 30 mm og 35 mm.

Størrelserne 25 mm og således 35mm er gode til blandt andet Vinduesmaling.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK