Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Nordsjö Professional Mediumspartel

Original price was: 199,00 kr. – 399,00 kr..Current price is: 179,00 kr. – 199,00 kr..

Professional Mediumspartel er en højtfyldende allroundspartelmasse til spartling af tapetsamlinger, puds, beton, gipsplader, og lignende byggepladematerialer indendørs. Velegnet til spartling af gipspladesamlinger med ilægning af fugestrimmel.

Varenummer 5239261 Kategorier , , Mærke

Produktbeskrivelse

Den alsidige Professional Mediumspartel fra Nordsjö  er en højtydende spartelmasse, der er ideel til spartling af tapetsamlinger, puds, beton, gipsplader og andre lignende byggepladematerialer indendørs. Dette produkt er særligt velegnet til at opnå fejlfri resultater ved spartling af gipspladesamlinger og anvendelse af fugestrimmel.

Anvendelse: For at sikre optimale resultater kræver det et rent, tørt, stabilt og fri for smuds underlag. Den fremragende Professional Mediumspartel, også kendt som LS104, er udviklet til manuel håndspartling. Øjenbeskyttelse anbefales under slibning, og det anbefales at undlade spartling ved overfladetemperaturer under 5 ºC.

Påføring: Opnå de bedste resultater ved at anvende Professional Mediumspartel manuelt. Hvis der er behov for fortynding, kan vand bruges med en maksimal fortyndingsgrad på 10 %. Dette produkt er din løsning til fejlfri håndspartling og en professionel finish.

Produktdatablad

Sikkerhedsdatablad

Ydeevnedeklaration

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK