Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Nordsjö Professional Grov Rullespartel

299,00 kr.

Professional Grov Rullespartel er en let spartelmasse til rullepåføring indendørs i tørre rum, som føres i 15 L. Spartelmassen har høj fyldeevne og er velegnet til pletreparation og fuldspartling af grove ujævnheder på puds, beton og letbeton, m.m. Professional Grov Rullespartel kan med fordel anvendes på glasvæv og strukturtapeter og tidligere malede overflader.

Varenummer c5ff2543b53f Kategorier , ,

Produktbeskrivelse

Nordsjö Professional Grov Rullespartel er designet specielt til indendørs strukturerede overflader med høje krav til fyldeevne og påføringsegenskaber. Den er skabt til professionelle malere og er CE-mærket samt Svanemærket for miljøvenlighed.

Forbered underlaget ved at sikre, det er rent, tørt, fast og smittefrit. Brug en langluvet, fnugfri malerulle til påføring. Anvend spartelen i et generøst lag, jævnt fordelt på overfladen. Glat efter med en bredspartel for at skabe en jævn overflade. Afhængig af underlagets grovhed og struktur kan flere påføringer være nødvendige for optimal udjævning.

Husk at undlade spartling ved temperaturer under 5 ºC og brug sikkerhedsbriller, øjenværn samt åndedrætsværn ved slibning af spartlede flader. Nordsjö Professional Grov Rullespartel tilbyder præstation og bæredygtighed i ét, og er din ideelle partner til en fejlfri overflade.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK