Udsalg!

Nordsjö Professional Grov Rullespartel

229,00 kr.

Professional Grov Rullespartel er en let spartelmasse til rullepåføring indendørs i tørre rum. Spartelmassen har høj fyldeevne og er velegnet til pletreparation og fuldspartling af grove ujævnheder på puds, beton og letbeton, m.m. Professional Grov Rullespartel kan med fordel anvendes på glasvæv og strukturtapeter og tidligere malede overflader.

Varenummer c5ff2543b53f Kategori

Produktbeskrivelse

Nordsjö Professional Grov Rullespartel er fremstillet specielt til indendørs strukturerede overflader, hvor der stilles krav om høj fyldeevne., meget gode påføringsegenskaber, fremstillet specielt til professionelle malere og opfylder kravene til CE-mærkning, miljømærket med Svanen.
Underlaget skal være rent, tørt, fast og smittefrit. Til påføring anvendes en langluvet fnugfri malerulle. Påfør Professional Rullespartel grov i et fyldigt lag og fordel spartelen jævnt ud på overfladen. Efterglat overfladen med en bredspartel til udjævning af overfladen. Afhængig af underlagets grovhed/struktur, kan flere påføringer være nødvendige for fuldstændig udjævning af underlaget. Undlad at spartle når overfladetemperaturen er under 5 ºC. Brug sikkerhedsbriller/ øjenværn og åndedrætsværn ved slibningaf spartlede flader.
Underlaget skal være rent, tørt, fast og smittefrit. Til påføring anvendes en langluvet fnugfri malerulle. Påfør Professional Rullespartel grov i et fyldigt lag og fordel spartelen jævnt ud på overfladen. Efterglat overfladen med en bredspartel til udjævning af overfladen. Afhængig af underlagets grovhed/struktur, kan flere påføringer være nødvendige for fuldstændig udjævning af underlaget.
Undlad at spartle når overfladetemperaturen er under 5 ºC.
Brug sikkerhedsbriller/ øjenværn og åndedrætsværn ved slibningaf spartlede flader.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.