Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

ProGold Sprøjtespartel lg 15 liter

Original price was: 1.099,00 kr..Current price is: 589,00 kr..

ProGold Sprøjtespartel LG er en færdigblandet højkvalitets grovkornet sprøjtespartel.

Produktbeskrivelse

ProGold Sprøjtespartel LG er den beregnet til grovkornet spartling af overflader. Denne højkvalitets færdigblandede sprøjtespartel imponerer med sin ekstremt gode fyldningsevne og smidige konsistens, der gør den nem at arbejde med og efterfølgende slibe. Den er designet til problemfri brug med almindeligt sprøjteudstyr der findes på markedet og passer til en bred vifte af underlag, både i nybyggeri og renoveringsprojekter.

Svanemærket, EC1 Plus-certificeret og med en EPD-mærkning, er denne sprøjtespartel en miljøvenlig valgmulighed. Den påføres med en airless sprøjte på rengjorte og tørre flader med god vedhæftning. Efter tørring kan overfladen nemt slibes med slibepapir med kornstørrelse 150-180, og eventuelt overskydende slibestøv fjernes inden den næste behandling. For optimalt resultat skal spartlede flader først grundes med ProGold Mikrodispers grunder inden den endelige behandling.

ProGold Sprøjtespartel LG kan bruges i lagtykkelser op til 4 mm. Ved udfyldning af dybere huller eller revner anbefales det at påføre spartelmassen i flere omgange for at minimere risikoen for svind og revnedannelse. Under normale forhold er spartelmassen klar til slibning efter 8-10 timer.

Sikkerhedsdatablad

Teknisk datablad

 

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK