Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Nordsjö Original træværksmaling halvblank 40

Original price was: 319,00 kr. – 699,00 kr..Current price is: 299,00 kr. – 499,00 kr..

Original Træværksmaling halvblank er en fyldig, dækkende og letpåført træværksmaling beregnet til indendørs malebehandling af karme, lister, køkkenlåger, døre og sokler. Også metal og stål, som er forbehandlet med rustbeskyttelse kan færdigmales med Original Træværksmaling halvblank.

Produkt i alt
Valgmuligheder i alt
I alt
Varenummer 520993300 Kategorier , , Mærke

Produktbeskrivelse

Original Træværksmaling halvblank er en fyldig, dækkende og let påført træværksmaling beregnet til indendørs malebehandling af karme, lister, køkkenlåger, døre og sokler. Også metal og stål, som er forbehandlet med rustbeskyttelse kan færdigmales med Original Træværksmaling halvblank.

Hovedfordele

Halvblank træværksmaling, Fyldig og godt dækkende, Let at påføre, Optimal til penselpåføring, Egnet til karme, lister, paneler, træværk m.m., Kan også anvendes på jern/metal indendørs som er forbehandlet med rustbeskyttelse.

Metode til påføring

Ved nymaling af ubehandlet træværk indendørs skal evt. knaster først isoleres med Nordsjö Original Knastlak. Derefter grundes med Nordsjö Original Hæftegrunder, og der spartles efter behov. Færdigmal 2 gange med Original Træværksmaling halvblank. Ved ommaling skal tidligere malet træværk vaskes og matslibes, samt spartles efter behov. Derefter grundes med Original Hæftegrunder og færdigmales 2 gange med Original Træværksmaling halvblank. Mal ikke under +5 ºC.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK