Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Nordsjö Professional Tapetstrip 10 Liter

Original price was: 699,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Nordsjö Professional Tapetstrip er den ultimative løsning til nem fjernelse af papir- og strukturtapeter. Perforer tapetet med en striprulle, påfør Tapetstrip fortyndet med vand, vent 15-30 minutter, og fjern tapetet med en tapetstripper eller stålspartel. Egnet til papir- og strukturtapeter. Dækkeevne: Ca. 3 m²/liter.

Produktbeskrivelse

Nordsjö Professional Tapetstrip er den ultimative løsning til problemfri fjernelse af papirtapeter og strukturtapeter. Start med at perforere tapetets overflade ved hjælp af en striprulle eller lignende værktøj. Derefter påfører du Nordsjö Professional Tapetstrip jævnt med en pensel, rulle eller sprøjte, fortyndet i forholdet 1:1 med vand ved sprøjtepåføring.

Lad Tapetstrip virke på overfladen i ca. 15-30 minutter. Herefter kan tapetet nemt fjernes ved hjælp af en tapetstripper eller stålspartel. Hvis der er flere eller grove lag tapet, kan det være nødvendigt at gentage behandlingen.

Bemærk: Undgå at bruge en pigrulle eller lignende værktøj til at perforere tapeter på gipsplader. Dette produkt er velegnet til effektiv gennemfugtning ved fjernelse af papirtapeter, søgræstapeter og Roll-Over strukturtapeter.

Dækkeevne: Ca. 3 m²/liter.

Sikkerhedsdatablad

Produktdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK