Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Knauf Ps 40 Hjørneprofil med tape 2,5 M

Original price was: 119,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

PS 40 Hjørneprofil med tape er til hjørner på gipsplader og andre materialer (med egnet grundlag). Miljøvenlig polystyrenplast med selvklæbende tape. Beskytter hjørner og giver skarp kant. Nem montering og kan overspartles øjeblikkeligt. Velegnet til udadgående hjørner. Kommer i 40/40 mm x 2,5 m.

Produktbeskrivelse

PS 40 Hjørneprofil med tape er ideel til hjørner på gipskartonplader og kan også bruges på andre materialer som komposit-, fibergips- eller cementbaserede plader, så længe underlaget er forbehandlet med passende hæftegrunder.

Denne hjørnebeskytter er lavet af miljøvenlig polystyrenplast, som kan genanvendes, og den har selvklæbende tape for nem og hurtig montering. Den er specielt designet til at beskytte indvendige hjørner på gipsvægge og giver en stærk beskyttelse mod stød og slag.

PS 40 har en stor hulstørrelse i flangerne, hvilket forbedrer vedhæftningen til spartelmassen. Den kan også overspartles øjeblikkeligt uden tørretid. Den er let at tilpasse med en almindelig saks og har en modificeret klæber, der sikrer god vedhæftning, selv ved lave temperaturer ned til -10°C.

Den leveres i hvide farver med blå tape og fås i 40/40 mm x 2,5 m. PS 40 hjælper med at opnå en ren og skarp kant for en smidig spartling, hvilket gør den velegnet til forskellige typer udvendige hjørner som nicher, lysninger og inddækninger. Den er en pålidelig hjælp til at opnå et godt spartelresultat.

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK