Udsalg!

Floorcoat Boliglak

799,00 kr.

Til anvendelse på parket-, brædde- og plankegulve, samt naturkork og indendørs træværk. Floorcoat boliglak sælges i 10 L. Vælg mellem glans 15 og glans 40.

Varenummer ac627ab1ccbd Kategorier , ,

Produktbeskrivelse

Vandbaseret top-lak fremstillet på basis af polyurethane- og acryl-dispersion. Kan tilsættes hærder for større resistens
FloorCoat Boliglak er en 1-komponent vandbaseret toplak til anvendelse på parket-, brædde- og plankegulve, samt naturkork og indendørs træværk. Lakken har en høj slidstyrke, god flydeevne og vedhæftning, og giver en elastisk og fyldig overflade.

Anvendelse

På ubehandlede eller nyslebne gulve kontrolleres om overfladen er ren, tør og fri for ujævnheder. Der støvsuges grundigt inden lakering. Lakken omrystes og skal hvile 3 min. før anvendelse. Lakken påføres ved 20 0C ± 5 0C og RH 55%.

VED LAKERING AF EGETRÆ SKAL DER ALTID FORETAGES PRØVEOPSTRØG FOR KONTROL AF GARVESYRE OPTRÆK.

På tidligere lakerede gulve, rengøres der grundigt for snavs, fedt, voks og sæberester med grundrens. Til sidst afvaskes med 3 dl. 32 % eddikesyre i 10 l vand, eddikesyren vaskes væk med rent vand. Gulvet matslibes med fint slibepapir og der støvsuges grundigt. Der lakeres 1 eller 2 gange.

FORETAG ALTID PRØVEOPSTRØG MED HENSYN TIL VEDHÆFTNING.

Brugsvejledning

Datablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.