Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Dyrup Robust Akryl 40 træ- og metal 2,5 liter

Original price was: 569,00 kr..Current price is: 369,00 kr..

Giv dine overflader den holdbare beskyttelse, de fortjener, med DYRUP Robust Akryl 40.

Produkt i alt
Valgmuligheder i alt
I alt

Produktbeskrivelse

DYRUP Robust Akryl 40 er din alsidige løsning til både indendørs og udendørs malerprojekter. Denne maling er ideel til grundet træ, jern, metal og hård PVC indendørs samt grundet jern og metal udendørs. Den kan også anvendes indendørs på beton, puds, gips, filt og væv, både på nye og tidligere malede overflader.

Med sin alkalifaste og robuste sammensætning og en flot, flad overfladestruktur, leverer DYRUP Robust Akryl 40 en imponerende præstation. Den er velegnet til vægge og lofter, hvor der er behov for ekstraordinær vaskbarhed og modstandsdygtighed, især i fugtige miljøer.

Produktet har en fyldig konsistens og lang åbentid, hvilket gør det nemt at arbejde med. Det kan påføres med pensel, rulle eller sprøjte og har en god dækkeevne samt en evne til at flyde godt på overfladen.

Med en overmalbar tid på cirka 16 timer og er berøringstør på omkring 1 time, er DYRUP Robust Akryl 40 en praktisk og lugtsvag løsning til dine malerbehov. Den har en imponerende rækkeevne på cirka 8-10 m² per liter.

Sikkerhedsdatablad

Produktdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK