Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Dyrup PU Grunder 2,5 Liter

Original price was: 619,00 kr..Current price is: 399,00 kr..

DYRUP PU Grunder giver dig en solid start på malerprojekter med let påføring, fremragende dækkeevne og hurtig tørring. Den sikrer god vedhæftning på træ, jern, metal og PVC, ideel som forberedelse til DYRUP PU Emalje behandling.

Produkt i alt
Valgmuligheder i alt
I alt

Produktbeskrivelse

DYRUP PU Grunder er at foretrække for en solid start på dine malerprojekter. Grunderen er en stærk akrylmaling som har en let påføring og enestående dækkeevne. Den tørrer hurtigt og er nem at slibe, og den sikrer fremragende vedhæftning på indendørs træ, jern, metal og hård PVC – Efterfølgende skal der benyttes en DYRUP PU Emalje behandling. (Se de forskellige PU Emalje på vores webshoppen)

Denne alsidige grundmaling fungerer også udendørs på rustbeskyttet jern, metal og PVC før den endelige DYRUP PU Emalje behandling. Med en overmalbar tid på blot 6 timer og en berøringsklar tid på kun 1 time, er den effektiv og bekvem at arbejde med. Opnå en strålende finish med en imponerende dækkeevne på omkring 8-10 m² per liter, uanset om du bruger pensel, rulle eller sprøjte.

Sikkerhedsdatablad

Produktdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK