Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Dyrup Let Sprøjtespartel Grov REX 15 Liter

Original price was: 999,00 kr..Current price is: 589,00 kr..

DYRUP Let Sprøjtespartel Rex Grov giver jævne vægge og lofter med op til 5 mm lag og kan bruges som sidste finish eller overspartles med DYRUP Let Sprøjtespartel Medium før maling.

Produktbeskrivelse

DYRUP Let Sprøjtespartel Rex Grov er den ideelle løsning til at opnå en jævn overflade på dine vægge og lofter. Før påføring skal underlaget være rent, tørt, fast og bæredygtigt. Fjern eventuelt løstsiddende materiale for at skabe en solid base.

For stærkt sugende overflader anbefales det at grundlægge med DYRUP Microdispers eller Microdispers ekstra, som kan påføres flere gange efter behov. Spartlen kan anvendes i lagtykkelser op til 5 mm, men ved dybere huller eller revner anbefales flere påføringer for at undgå risiko for svind og revnedannelse. Spartelmassen skal være næsten fuldstændigt tør mellem hver spartling.

DYRUP Let Sprøjtespartel Rex Grov kan bruges som den endelige spartelbehandling, eller den kan overspartles med DYRUP Let Sprøjtespartel Medium, før du påbegynder malerarbejdet. Hvis du planlægger at male med lyse nuancer direkte på en fuldspartlet overflade, kan det være en god idé at grundlægge med DYRUP Kombigrunder.

Med en dækkeevne på cirka 1 m² per liter ved 1 mm lag er DYRUP Let Sprøjtespartel Rex Grov et pålideligt valg for at opnå en glat og ensartet overflade på dine vægge og lofter.

Sikkerhedsdatablad

Produktdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK