Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Dyrup Akryl plast vægmaling 05

Original price was: 519,00 kr..Current price is: 479,00 kr..

DYRUP Akryl Plast 05 er det ideelle valg til dine indendørs vægprojekter, egnet til en række underlag som puds, beton, kalksten, træfiber, og mere. Denne maling er også alkalibestandig, vaskbar, hurtigtørrende og lugtsvag, hvilket gør den perfekt til indendørs brug.

Produkt i alt
Valgmuligheder i alt
I alt
Varenummer Ikke mulig Kategorier , ,

Produktbeskrivelse

DYRUP Akryl Plast 05 er velegnet til indendørs vægprojekter. Denne maling er ideel til anvendelse på forskellige underlag som puds, beton, letbeton, kalksten, mursten, træfiber, spånplader og lignende.

DYRUP Akryl Plast 05 kan også benyttes på tapet og som slutbehandling på hessian, glasvæv og lignende materialer. Malingen har en flot, flad overfladestruktur og en række reparationsegenskaber, som sikrer dig et fejlfrit slutresultat.

Der er mulighed for påføring ved brug af pensel, rulle eller sprøjte, hvilket gør det nemt at arbejde med DYRUP Akryl Plast 05. Der leveres en mat finish med fremragende vedhæftning og god dækkeevne.

Ydermere er malingen også alkalibestandig og vaskbar, hvilket gør den nem at vedligeholde. Den tørrer hurtigt og er lugtsvag, hvilket gør den perfekt til indendørs brug.

Malingen rækker ca. 8-10 m2/liter og er overmalbar efter ca. 2 timer, samt har en berøringstid på ca. 1 time.

Sikkerhedsdatablad

Produktdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK