Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Danalim Sprøjtespartel Medium Pro Plus 639 15 Liter

Original price was: 389,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Medium Pro Plus 639 er en topkvalitets letspartelmasse til professionel brug indendørs på vægge og lofter af forskellige materialer som puds, beton, gipsplader, og fibergips. Den er særligt velegnet til at spartle gipspladesamlinger med kartonoverflade og giver minimalt synkning og fyldning. Let at påføre med rulle eller sprøjte, og du kan opnå en fejlfri finish med minimalt slibearbejde. Velegnet til de fleste typer maling og opfylder høje kvalitetsstandarder.

Produktbeskrivelse

Medium Pro Plus 639 er en professionel letspartelmasse af højeste kvalitet, klar til brug med både rulle og sprøjte.

Den er designet til indendørs brug i tørre omgivelser og er ideel til at spartle vægge og lofter lavet af materialer som puds, beton, letbeton, gipsplader og fibergips.

Denne spartelmasse er især velegnet til at spartle samlinger på gipsplader med kartonoverflade. Du kan også bruge den til fuldspartling på glatte underlag med minimal risiko for bobler, som f.eks. malet strukturtapet eller væv.

Medium Pro Plus 639 har en god fyldende evne, og den synker næsten ikke. Efter påføring kan du opnå en optimal finish ved at bruge en bredspartel. Denne spartelmasse er nem at arbejde med og kan males over med de fleste typer maling.

Den opfylder kvalitetsstandarder og krav (EN 13963, type 3A) og er klar til professionel brug.

 

Sikkerhedsdatablad

Produktdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK