Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Dalapro Dm 60 12,5 kg

Original price was: 319,00 kr..Current price is: 289,00 kr..

Dalapro DM60 er en alsidig hvid spartelmasse til indendørs vægge og lofter. Den er let at blande og giver dig 60 minutters arbejdstid, hvilket er godt til større områder. Den sprækker ikke, og du kan bruge den til renovering og nybyggeri. Påfør den på rene og tørre overflader, slib efter tørring (kornstørrelse 100-120), og grund før tapetsering.

Produktbeskrivelse

Dalapro DM60 er en alsidig hvid spartelmasse til vægge og lofter indendørs. Den er nem at blande og giver dig hele 60 minutter til at arbejde med den, hvilket er godt til større områder. Den holder sig pænt på plads og sprækker ikke.

Du kan bruge denne spartelmasse både i renoverings- og nybyggeriprojekter. Det vigtigste er at påføre den på rene og tørre overflader, helst ved mindst 5 °C. Hvis overfladen suger meget, bør du grundmale den inden spartling. Efter påføring og tørring kan du slibe overfladen med fint sandpapir (kornstørrelse 100-120) og sørge for at fjerne støvet, inden du går videre med grundmaling og tapetsering for at opnå den bedste vedhæftning.

Sikkerhedsdatablad

Produktdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK