Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Caparol PU-Vorlack grunder 2,5 Liter

Original price was: 749,00 kr..Current price is: 699,00 kr..

Caparol PU-Vorlack, en vandfortyndbar grundmaling med imponerende fyldeevne, sikrer optimal vedhæftning på træ, spartlede overflader og metal. Hurtigtørrende og ideel til både indendørs og udendørs brug.

Produktbeskrivelse

Caparol PU-Vorlack er skabt til at levere en imponerende udflydning og fyldeevne på træ, spartlede overflader og grundet metal. Denne vandfortyndbare grunder har en let påføring takket være en fyldig konsistens og en sammenflydning, der sikrer et fejlfrit slutresultat.

Med en god dække- og fyldeevne er Caparol PU-Vorlack designet til grund- og mellemmaling på træværk samt ideel til overflader, der er blevet grundet med jern og metal. Grunderen garanterer optimal vedhæftning for din valgte slutmaling, hvilket gør efterfølgende malerarbejde nemmere.

Vores anbefaling af Caparol PU-Vorlack til projekter, hvor kun det bedste er acceptabelt, understreges af dens evne til at sikre et fantastisk slutresultat. Brug den som forberedelse til Caparols træ- og metalmaling og vær sikker på et professionelt finish. Uanset om det er indendørs eller udendørs, tilbyder denne grundmaling en god holdbarhed.

Caparol PU-Vorlack, tillader overmaling allerede efter 6 timer. Findes kun i 2,5 liters og er tilgængelig i hvid

Produktdatablad

Sikkerhedsdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK