Udsalg!

B&J Velvet Acryl Glans 10

From 159,00 kr.

B&J Velvet 777 er en mat acrylmaling af meget høj kvalitet, der sikrer et stærkt og holdbart resultat. Kan bruges til facader af beton, eternit, puds m.m. indenfor hvis der kræves en slidstærk og rengørlig overflade (trappeopgange, institutioner, hospitalsgange o.lign.). Velegnet til områder, der bliver udsat for særlige påvirkninger, f.eks. sokler, da acrylmalingen er meget overfladeresistent.
Kan også anvendes på træ og metal, der er forsvarligt forbehandlet. Hæfter godt på tidligere malede flader.
Tilsat fungicider, der beskytter malingen mod begroning.

Produkt i alt
Valgmuligheder i alt
I alt

Produktbeskrivelse

Mat acrylmaling af høj kvalitet som sikrer et stærkt og holdbart resultat, på facader, vægge og træværk. Fremstår med en god overfladeresistens hvilket gør den velegnet til områder med særlig påvirkninger og hyppig rengøring og produktet Indeholder midler som beskytter malingsfilmen mod begroning. Kan bruges til underlag af beton, cementfiber og puds samt på træ og metal.Produktets bindemiddel giver en fortrinlig farvebestandighed, selv ved kraftige toninger.

Behandling

Vægge: Underlaget skal være rent, tørt og bæredygtigt. Tilsmudsede og tidligere malede overflader rengøres med Grundrengøring 110 efter brugsanvisningen. Sugende og afsmittende underlag grundes med Acrylgrunder Mikrodispers 716 Facader: Underlaget skal være rent, tørt og bæredygtigt. Tilsmudsede overflader rengøres med Grundrengøring 110 efter brugsanvisningen og eventuelle begroninger behandles med Micronil 126.Sugende underlag grundes med Acrylgrunder Mikrodispers 716 efter brugsanvisningen. Småreparationer foretages med Cement Filler eller Facadespartel 714.Tegl må ikke malebehandles før efter 2 år.

Beton og puds skal være tørt og afhærdet. Fugt og saltudblomstringer må ikke forekomme. Glatte overflader bør behandles mekanisk for at sikre vedhæftning. Ved toning anbefales det at benytte naturlige skel ved skift i batchnummer, bland eventuelt nyt og gammelt batchnummer (f.eks. 1:1) og gem om nødvendigt en del af det anvendte batchnummer til reparation.

Jern og metal: Emenet skal være tørt,fri for fedt og rust og slibes eller sanblæses til vedhæfning. Herefter påføres 2-3 gange egnet grundmaling efterfulgt af 2-3 gange færdigmaling. På tidligere malet underlag afrenses og vaskes til bæredygtigt grund. Herefter plettes med egnet grundmaling, derefter påføres 1-2 gange færdigmaling.

Sikkerhedsdatablad

Produktinformation

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.