Udsalg!

B&J Strukturmaling Grov

From 399,00 kr.

Traditionel strygepuds / strukturmaling som giver en medium struktureret overflade, og vil over tid fremstå med en flot patina. Produktet kan anvendes på beton, puds, og tidligere malede underlag og slører ujævnheder og reparationer. Strygepuds kan påføres med anstryger eller rulle, efter ønsket effekt Kan overmales med de fleste acrylplastmalinger, dog ikke silikat, og kan ligeledes fremstå uden efterbehandling. Kan ligeledes benyttes indendørs på vægge, hvor der ønskes struktureffekt.

Varenummer strukturmaling Kategorier , , ,

Produktbeskrivelse

Strukturmaling Grov er en fleksibel strukturmaling til vægge og facader. Strukturmaling Grov anvendes inden- eller udendørs på vægge og facader hvor en robust og spændende dekorativt udseende ønskes. Særlig dekorative strukturer kan opnås med værktøjer lige fra pensler, skumgummiruller og svampe til spartler med og uden riller – kun fantasien sætter grænsen.

Strukturmaling Grov kan overmales med de fleste vægmalinger, dog ikke silikat, og kan ligeledes fremstå uden efterbehandling. Strukturmaling er især velegnet til maling af soveværelse, stue, entre og andre “tørre” rum.

Strukturmaling Grov kan anvendes direkte og uden grunder på de fleste indendørs vægoverflader, men på sugende flader anbefales det at grunde først.

Strukturmaling Grov findes kun i 4,5 liters og kan tones i lyse nuancer.

Produkt fordele
– Meget elastisk og vandresistent
– God dækkeevne og giver dekorativ overflade
– Tåler hyppig rengøring med almindelige rengøringsmidler
– Lugtsvag

Sikkerhedsdatablad

Produktdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.