Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

B&J 774 Satin Acrylplastmaling

Original price was: 649,00 kr. – 1.499,00 kr..Current price is: 579,00 kr. – 1.399,00 kr..

774 Satin Acryl Plastmaling: Holdbar beskyttelse til facader og sokkel. Halvblank acrylmaling til brug på puds, beton og gasbeton. Smudsafvisende, diffusionsåben og lysægte. Nem at påføre med langvarig holdbarhed. Vejrbestandig og velegnet til træ og metal. Indeholder desuden midler som hjælper mod problemer med mug og skimmel samt beskyttelse af malingsfilmen mod begroning.

Produkt i alt
Valgmuligheder i alt
I alt
Varenummer 774 Kategorier , , ,

Produktbeskrivelse

774 Satin Acryl Plastmaling sikrer dig en holdbar beskyttelse af facader. Denne halvblanke glans 25 er 100% en ren acrylfacademaling, som er designet til at bevare udseendet af dine sokler, ligegyldigt om de er lavet af beton, gasbeton eller puds. Med en forlænget holdbarhed og enestående beskyttelse mod selv de hårdeste vejrforhold og vandindtrængning leverer 774 Satin Acryl Plastmalingen resultater, der vil noget. Acrylmalingen hæfter godt på tidligere malede flader.

Kan også anvendes indenfor, hvor der kræves en slidstærk og rengørlig overflade (trappeopgange, institutioner, hospitalsgange o.lign.).

Tilsat fungicider, der beskytter malingen mod begroning.

Gode Funktioner:

  • Smudsafvisende og Beskyttende: Beskyt din bygnings sokler mod vind og vejr. Opnå en smuk, halvmat og smudsafvisende overflade, der også forhindrer problemer med mug og skimmel på facaden og soklen. acrylmalingen er meget overfladeresistent
  • Diffusionsåben og Lysægte: 774 Satin er designet til at være diffusionsåben, vejrbestandig og lysægte. Dette sikrer et langvarigt og modstandsdygtigt resultat.
  • Farvevalg: Mulighed for farvetoning i alle farver, se vores farvekort her.
  • Størrelsesvalg: Føres i 2,7 liters og 9 liters spande.

Påføring:

  • Forberedelse: Underlaget skal være tørt og fri for alger, begroninger og smuds.
  • Påføring: 774 Satin Acryl Plastmaling påføres ad 2 gange. Ubehandlede puds- og betonoverflader bør grundes med B&J Forankringsgrunder for det bedste resultat.
  • Vejrbetingelser: Undgå at male i direkte sollys eller når regn eller dug er sandsynligt inden for de første 6 timer efter påføring. Mal ikke ved temperaturer under +5 ºC eller høj luftfugtighed (>80%).

Sikkerhedsdatablad

Produktdatablad

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK