Menu
Din kurv

Ingen varer i kurven.

Ingen varer i kurven.

100% Sikker Betaling!
0
Menu
Tilbud!

Faxe Bådlak Mat 0,75 Liter

Original price was: 245,00 kr..Current price is: 189,00 kr..

Urethanlak til træværk på både over vandlinien. I øvrigt til træ, hvor der ønskes god vejr- og vandbestandighed samt høj slidstyrke. . Tilbydes i en mat finish (Glans 10) med en mængde på 0,75 liter.

Varenummer bådlak Kategorier , , Mærke

Produktbeskrivelse

FAXE Bådlak er en vejrbestandig lak til brug over vandlinjen, den virker kun over vandlinjen. Lakken er meget fyldig, har en høj slidstyrke og er en elastisk bådlak, som er beskytter træet mod saltvand og saltholdig luft.

Før behandling med bådlakken skal overfladen vaskes med vand og tør godt efter med godt udvaskede bløde bomuldsklude. Ikke klude, håndklæder eller andet, der efterlader stofrester, som kan sætte sig i lakken. Derefter slibes der med fint sandpapir (korn 320) med maskine eller håndkraft. En fin, grundig slibning er med til at sikre en blank overflade. Husk at slibe langs årene. For at få støvet helt væk bagefter, kan man med fordel bruge trykluft de steder en støvsuger ikke kan komme til. Vask derefter overfladen med varmt/lunken vand. Overfladen skal være helt tør inden man går i gang med at lakere. Ulakeret træ grundes med FAXE Bådlak fortyndet med 10 % terpentin. Bør påføres i flere tynde lag, fremfor tykke lag. Kan med fordel slibes mellem påføring af lagene. Vi anbefaler man påfører den med en ovalpensel.

 

Har du spørgsmål?

Kontakt en af vores faguddannede medarbejdere:

Indkøbskurv
Din Kurv
Gratis fragt ved køb over 750 DKK