Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Gå til bestilling

Nyhedsbrev
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 27 76 90 00

Send os en e-mail
Emærket
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort

Floorcoat Boliglak Se fuld størrelse

Floorcoat Boliglak

Til anvendelse på parket-, brædde- og plankegulve, samt naturkork og indendørs træværk.

Flere detaljer

DKK 799,00

Nedsat pris!

-DKK 100,00

DKK 899,00

Produktbeskrivelse

Vandbaseret top-lak fremstillet på basis af polyurethane- og acryl-dispersion. Kan tilsættes hærder for større resistens
FloorCoat Boliglak er en 1-komponent vandbaseret toplak til anvendelse på parket-, brædde- og plankegulve, samt naturkork og indendørs træværk. Lakken har en høj slidstyrke, god flydeevne og vedhæftning, og giver en elastisk og fyldig overflade.

Anvendelse


På ubehandlede eller nyslebne gulve kontrolleres om overfladen er ren, tør og fri for ujævnheder. Der støvsuges grundigt inden lakering. Lakken omrystes og skal hvile 3 min. før anvendelse. Lakken påføres ved 20 0C ± 5 0C og RH 55%.

VED LAKERING AF EGETRÆ SKAL DER ALTID FORETAGES PRØVEOPSTRØG FOR KONTROL AF GARVESYRE OPTRÆK.

På tidligere lakerede gulve, rengøres der grundigt for snavs, fedt, voks og sæberester med grundrens. Til sidst afvaskes med 3 dl. 32 % eddikesyre i 10 l vand, eddikesyren vaskes væk med rent vand. Gulvet matslibes med fint slibepapir og der støvsuges grundigt. Der lakeres 1 eller 2 gange.

FORETAG ALTID PRØVEOPSTRØG MED HENSYN TIL VEDHÆFTNING.

Brugsvejledning

Datablad